Logo triathlon Geldrop

Locatie

De centrale locatie is zwembad de Smelen in Geldrop. Je vindt “De Smelen” op korte afstand van de A67 afrit GELDROP. Het adres is Zwembadweg 13, 5663 PL Geldrop.

Alle activiteiten gaan plaatsvinden in en rondom zwembad “De Smelen” in Geldrop. Dit betekent zwemmen in het 50m buitenbad, fietsen over de wegen door de landerijen van gemeente Geldrop en het afsluitende looponderdeel vindt plaats rondom de plas direct gelegen aan het zwembad. We hebben een mooie compacte wedstrijd met een snel parcours. De Triathlon Geldrop is een must voor de recreatieve sporter, jeugd, scholier, de absolute beginner maar ook voor de wedstrijdatleet.

Parkeren

We vragen de deelnemers om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Bij “De Smelen” is een beperkt aantal parkeerplaatsen (43) beschikbaar. Eventueel kan u in de omliggende wijk parkeren en te voet naar het zwembad komen.

De Triathlon Geldrop vindt plaats op een compacte locatie. De Wedstrijdleiding en het zwemmen zijn te vinden op het terrein van de Smelen. Ook de wisselzone is op het terrein van de Smelen en sluit aan op het fietsparcours. Het loopparcours is ook direct gelegen aan de Smelen. Alle wisselzones zijn dicht bij de verschillende activiteiten geplaatst.

De route vanaf de snelweg A67

Route naar de Smelen

Onze verenigingen

Wij danken onze sponsoren!